Νέα

Υλικό

Προωθητικό βίντεο AUDiD

Παρουσίαση έργου

Μια σύντομη περιγραφή του έργου είναι διαθέσιμη εδώ!

Ενημερωτικά Δελτία

Ενημερωτικό Δελτίο 1

Ενημερωτικό Δελτίο 2

Ενημερωτικό Δελτίο 3

Ενημερωτικό Δελτίο 4

Φυλλάδιο έργου

Το φυλλάδιο του AUDiD είναι διαθέσιμο εδώ!

Γραφικά με πληροφορίες

Διακρατικές Συναντήσεις

Εναρκτήρια συνάντηση

Η εναρκτήρια συνάντηση του έργου έγινε στη Ριέκα της Κροατίας στις 9 Νοεμβρίου 2018 στο Πανεπιστήμιο PAR.

Μάθετε περισσότερα

2η Διακρατική Συνάντηση

Η δεύτερη διακρατική συνάντηση του έργου έγινε στο Μιλάνο της Ιταλίας στις 22 Μαΐου 2019. Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα επιτυχής ανοίγοντας στην κοινοπραξία του έργου τον δρόμο για την ανάπτυξη των ψηφιακών εργαλείων.

3η Διακρατική Συνάντηση

Η τρίτη διακρατική συνάντηση του έργου έγινε στο Ζάλεκ της Σλοβενίας στις 24 Σεπτεμβρίου 2019. Όλοι οι εταίροι του έργου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα έως τότε αποτελέσματα του έργου και τις επόμενες δράσεις.

4η Διακρατική Συνάντηση

Η τέταρτη διακρατική συνάντηση πργματοποιήθηκε διαδικτυακά, εξαιτίας της πανδημίας που δεν μας επέτρεψε να ταξιδέψουμε στην Αθήνα. Ωστόσο, η συνάντηση ήταν απροσδόκητα παραγωγική για όλους τους εταίρους, καθώς συζήτησαν και έλυσαν όλα τα ζητήματα σχετικά με τις δραστηριότητες του έργου.

Μάθηση, Διδασκαλία & Εκπαιδευτική Δραστηριότητα

Όλοι οι εταίροι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το εκπαιδευτικό υλικό και τα ψηφιακά εργαλεία με τον πιο ενθαρρυντικό τρόπο κατά τη διάρκεια μιας τριήμερης διαδικτυακής εκπαίδευσης! Οι διαδραστικές δραστηριότητες, τα εργαλεία μεικτής μάθησης, η ανταλλαγή ιδεών και οι ανοιχτές συζητήσεις είναι μόνο μερικά παραδείγματα από την εκπαιδευτική συνάντηση που οργανώθηκε την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου 2020.